Spännande guldjakt hos ComeOn


guldjaktOm du drömmer om att ha riktigt guld i dina händer ska du besöka ComeOn där en hisnande jakt efter just skimrande guld pågår just nu! Men det gäller som vanligt att vara på hugget eftersom kampanjen är tidsbegränsad och pågår fram till och med den 14:e februari klockan 23:59 – självaste Alla Hjärtans Dag! Självklart behöver du ha ett konto hos ComeOn för att du ska kunna delta i guldjakten så om du inte har det kan det vara ett ypperligt tillfälle att öppna ett nu. Sedan kan du samla så många guldchip som möjligt för att öka dina chanser att vinna.

Samla guldchip och registrera

För att du ska kunna vara med och tävla om 1 kg guld behöver du logga in hos ComeOn och samla guldchip. Dessa chip är inte fysiska sådana utan de består av koder. Dina koder som du får via dina guldchip ska du sedan registrera på kampanjsidan hos ComeOn där du helt enkelt klickar på ”Registrera Kod” för att komma rätt. Tänk på att du måste registrera koderna innan klockan 23:59 den 14:e februari för att de ska vara med i dragningen som sker den 22:e februari. Då kommer 50 glada vinnare att koras och de kommer att få dela på 1 kg rent guld.
Om du gör din allra första insättning under guldjakten kommer du att kunna se fram emot att få hem ett startpaket med ditt första guldchip också. Därefter gäller det för dig och nuvarande medlemmar hos ComeOn att hålla utkik i nyhetsbreven från ComeOn för att få veta hur man får fler guldchip. Men detta är inte allt! Under kampanjen kan du också besöka butiken hos ComeOn där det finns en hel del grymma priser som du kan vinna just nu så som till exempel en resa till Las Vegas i Nevada, USA, liksom en iPhone 6S!

CASINO
 
ERBJUDANDE
SKAPA KONTO

comeonlogo

30 FREE SPINS
3000KR BONUS

SPELA

Välj välkomstbonus hos ComeOn

Blir du medlem hos ComeOn i dag kan du roa dig med 10 free spins som du får direkt när du har registrerat dig. Dessa gäller i Starburst och är helt fria från omsättningskrav. Därefter får du välja din insättningsbonus. Antingen sätter du in 100 kronor själv och får 500 kronor att spela för eller också får du din första insättning dubblad upp till hela 3000 kronor. Det är helt upp till dig vad du helst vill ha för att komma i gång hos ComeOn!